dimarts, 24 d’octubre del 2017

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE ALUMNES DEL INSTITUT GUINOVARDA DE PIERA
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL

L’AMPA és una associació de mares i pares implicats en la formació dels seus fills, el nostre objectiu és el de donar suport a les activitats educatives i formatives de l´institut, i treballar per fer realitat o consolidar projectes com la reutilització de llibres, sortides fora de l´àmbit educatiu, xerrades, tallers de pares… .

Aquest any passat, amb col·laboració directa amb la Direcció de l' Institut, vam aconseguir introduir la Formació Vial a les nostres aules. Una formació molt important i necessària pels nostres fills com a complement educatiu. Aquest projecte inicial tindrà també continuïtat en aquest curs.

Gràcies a les aportacions de tots i totes aquest any l’AMPA disposa de recursos econòmics per a poder col·laborar amb la Direcció i els professors per tal de millorar el dia a dia dels alumnes. 

És per aquest motiu que us encoratgem a participar a les activitats de l'AMPA, tant presencialment formant-ne part, com a través  del correu electrònic.

Perquè sabem que el més important son els nostres fills i som conscients de la gran importància que té en la seva educació la participació dels  pares i mares ens complau: 

CONVIDAR-VOS a la propera Assemblea General del dia 6 de Novembre a les 19h a la biblioteca del Institut Guinovarda amb el següent ordre del dia:

- Presentació estat de comptes.
- Presentació i recepció de propostes de projectes a desenvolupar.
- Noves incorporacions i renovació de la  Junta.

Animeu-vos a participar!!!. 
Us hi esperem!. 

Ens podeu trobar al següent blog: 
http://ampaguinovarda.blogspot.com.es/
Correu electrònic:
ampaguinovarda@gmail.com

Us recordem que encara podeu fer el pagament de la quota anual de 18€ per família per transferència o directament fent l´ingrés al caixer automàtic del BBVA indicant el nom/s i cognom/s de l’alumne/s i curs.

El número de compte de l´AMPA és:  ES 09 0182-0233-13-0201610091



SALUTACIONS                                                                    Piera, octubre 2017